#1 Ревю: Make Up Revolution - Ultra Professional Blush Palette

Здравейте, госпожици!

Тук ще намерите ревюта на продукти от различни по вид катерогии на водещи козметични и модни брандове.

Започвам с една от последните си придобивки за сезон лято 2017-та. Това е палитра с кремообразни ружове на известния лондонски бранд Make Up Revolution.


Поръчах палитрата от един немски сайт за козметика https://www.kosmetik4less.de/. Има доста продукти на известни марки и цените не са високи. Много често правят и промоции. Предлагат всички стари лимитирани колекции на немските бюджетни брандове Catrice и Essence Cosmetics, с което още повече ме спечелиха. Както знаете, за съжаление не всички колекции могат да се открият на българския пазар. Доставката до България е около 8 евро (не е малко), но ако имате с кого да си я поделите, е чудесно. Освен това, в зависимост от общата стойност, на която пазарувате, на касата можете да си изберете някой от подаръците, които от сайта ви предлагат. Правилото като цяло е: по-висока стойност, по-скъп и хубав подарък. И такаа, вече достатъчно ви говорих за сайта, време е да кажа няколко думи и за палитрата на Make Up Revolution - Ultra Professional Blush Palette.

Цветовете са добре пигментирани, консистенцията е добра. Повече ми допадат продуктите от първия ред (горните), защото пасват по-добре на моята кожа и тен в момента. На долния ред ружовете са по-ярки, което не ми харесва. Нанасям ги с пръст, като правя кръгообразни движения около скулите си. Необходимо е съвсем малко количество продукт, т.е. палитрата е доста икономична. Цената й в сайта е 10 евро. Аз лично я получих като подарък, защото пазарувах на стойност над 60 евро.

Какви са вашите впечатления от бранда Make Up Revolution? Ползвали ли сте / Ползвате ли техни продукти?

Чао от мен и до скоро! :))
Missllagos


* Постът не е спонсориран, всички продукти съм закупила сама.

Коментари

Популярни публикации от този блог

#11 Ревю: Моливи за устни

#2 Ревю: L'Oreal Paris Pure Clay Face Cleansing Gel

#3 Ревю: trend IT UP