#10 Ревю: Essence Cosmetics


Здравейте, госпожици!

Днешният пост е посветен на козметиката на немския бранд Essence. Предполагам, че повечето от вас сте го чували, а някои сигурно са си закупували и продукти. Аз съм доволна от качеството на почти всички неща от Essence.


Започвам с един по-екстравагантен цвят от новата лимитирана серия на бранда  Hip girls wear blue jeans. Червилото е номер 01 Hip lips go blue!, а цветът - тъмно син с металически отблясъци. Има много интересни и модерни продукти от серията. Според мен си заслужава да й обърнете внимание. Колекцията е налична в магазини Елитис.



Следва една лимитирана колекция в колаборация с Chupa Chups, която, за съжаление, не е налична в България. Закупих палитрата с тези прекрасни глосове от Германия. И четирите гланца миришат много приятно на близалки. Различни са ефектите и завършекът върху устните: съответно матов, гланцов, лъскав и с блестящи частици. Много хубави и нежни цветове за ежедневието и за лятото.


За пролетния и летния сезон аз лично предпочитам да нанасям по-светли цветове моливи за очи или очни линии. Когато видях тази прекрасна автоматична очна линия, приличаща на химикалка в магазина за козметика, не успях да се сдържа да не я тествам. Още повече, че обожавам лилавите тонове. Продуктът е от пролетната колекция на Essence - Blossom dreams, която все още можете да откриете в Lilly Drogerie.



Надявам се ревюто на продуктите на Essence да ви е допаднало. 

Чао и до съвсем скоро в следващия пост!
Missllagos

* Постът не е спонсориран, всички продукти съм закупила сама.

Коментари

Популярни публикации от този блог

#11 Ревю: Моливи за устни

#2 Ревю: L'Oreal Paris Pure Clay Face Cleansing Gel

#3 Ревю: trend IT UP