#9 Ревю: I heart Makeup & Makeup Revolution London

Здравейте, госпожици!

Имам удоволствието да ви запозная с два продукта на лондонския бранд Makeup Revolution и I heart Makeup. Продуктите им са налични на сайта https://www.enzo.bg/  :) Линкове към палитрите ще оставя отдолу.

Цялостното ми мнение за Makeup Revolution е, че декоративната козметика на бранда се отличава с качество на достъпна цена. Не се поколебах отново да закупя техни продукти след опита ми с ружовете от този пост.

Това, което ми харесва в палитрата с коректори е, че можете да я използвате във всеки един критичен момент, защото е богата на цветове. Зеленият цвят е за прикриване на пъпки, докато лилавият и розовият маскират жълтеникавите петна по кожата.
С белия коректор можете да изсветлявате тъмни участъци по лицето или ако имате лунички да ги туширате. Прасковеният цвят придава руменина, ако кожата ви е уморена. Бежовият и жълтият цвят служат за прикриване на тъмните кръгове под очите и бръчиците по лицето.


Озаряващата палитра е с два цвята. Единият изсветлява, а другият придава блясък. В зависимост от това, дали кожата ви има розовеещ или жълтеникав подтон, използвате единия или другия цвят. Комбинация от двата цвята също смятам, че е уместна за дамите, които целят да имат перфектен бкяскав завършек на лицето.


Надявам се ревютата на продуктите да са ви допаднали и да съм била полезна. 
Ако желаете напишете в коментарите какви са вашите впечатления от бранда (ако имате такива и сте закупували продукти на Makeup Revolution London).



Чао и до нови срещи!
Missllagos

* Постът не е спонсориран, всички продукти съм закупила сама.

Коментари

Популярни публикации от този блог

#11 Ревю: Моливи за устни

#2 Ревю: L'Oreal Paris Pure Clay Face Cleansing Gel

#3 Ревю: trend IT UP